Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Orientació laboral amb Visual Thinking (22/2, 1,8,15,22/3)

22 febrero - 08:00 - 17:00

Seminari d’Orientació laboral amb Visual Thinking per a professionals
Dijous 22 de febrer i 1,8,15 i 22 de març de 16 a 19h.

En a la teva tasca professional acompanyes a altres en moments de presa de decisions laborals? Sents que a vegades es troben amb un embolic com a punt de partida? Amb el pensament visual pots ampliar els teus recursos per orientar d’una forma diferent, directa, intuïtiva i eficaç. La metodologia ZöN està dissenyada per a guiar visualment en l’autoconeixement; i així facilitar la presa de decisions laborals alineades al projecte vital.
El poder de la imatge i els conceptes clau per a simplificar, entendre i clarificar situacions, augmenten el potencial de trobar solucions creatives i innovadores.
Mitjançant el disseny de dos mapes ajuda a visualitzar la situació actual, projectar el futur i prendre les millors decisions. El primer mapa, trajectòria de vida, convida a fer una reflexió visual del propi camí viscut, identificant elements de bloqueig i d’activació personal en relació a la feina acabant en un somni visual del lloc on ens agradaria arribar. El segon mapa té un caràcter més operatiu, es tracta d’anar concretant el somni a partir d’una hipòtesi per tal d’acabar amb un primer pla d’acció.

Guardar

Guardar

Guardar

FacebookTwitterLinkedInEmail

Lugar

Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
C. Santaló, 37 08021
Barcelona, Barcelona España
+ Google Map
Teléfono:
934152551
FacebookTwitterLinkedInEmail