Respirar refugis de calma, de protecció, creació i introspecció.
Refugis íntims, de cura i creativitat per caminar amb serenitat.
Moments en què la vida et convida a exposar-te,
a compartir amb altres allò que ets, allò que fas.
Des de la vulnerabilitat i l’honestedat mostrar-te.
Resignificar allò creat des de la mirada externa.

Renéixer en el buit (2023. Neus Benages)

M’agrada ritualitzar alguns moments significatius de la vida, i en aquest sentit una exposició és una oportunitat d’or. A partir del 29 de febrer i fins al 4 d’abril es podrà veure l’exposició Impressions en el buit al Centre Cívic Fort Pienc. Hi exposaré una trentena d’obres creades els últims anys. Obres on el silenci, la tinta i el collage esdevenen el punt de partida per generar paisatges eteris que evoquen universos creatius i espais on respirar lliurement. Recopilar-les i fins i tot crear-ne algunes de noves motivada per l’esdeveniment, m’ha reconnectat amb la pròpia essència, amb el que és vertader, i m’ha omplert d’alegria interior. La capacitat de sanar que tenen l’art, la creativitat, el treball manual i l’expressió lliure és inexorable.

Convençuda, cada vegada més, de la importància d’incloure en la quotidianitat de les nostres vides la creativitat i l’expressió artística en qualsevol format i grau de profunditat. Exposo i m’exposo doncs com a refugi compartit amb tothom que vulgui acostar-se a Fort Pienc.

Em trobareu el dijous 29 de febrer a partir de les 18.30h per la inauguració de l’exposició i també el dilluns 11 de març impartint un taller de creativitat intrínseca al mateix espai expositiu. Amb ganes de compartir i resignificar l’obra a partir de les vostres mirades.

FacebookTwitterLinkedInEmail