L’abril una vegada més arriba exuberant, amb l’explosió de la primavera i el seu dia més bonic: Sant Jordi.

Enguany us deixo una proposta de llibre, tot i que és més que una proposta de lectura: «ZöN. Un plan para reinventarse gracias al pensamiento visual«. Es tracta d’un manual il·lustrat per mi mateixa en què s’acompanya al lector/dibuixant en el disseny de dos mapes per tal de repensar el propi univers laboral amb la idea de fer algun primer moviment cap a la plenitud laboral.

Si coneixes a algú que es trobi en un moment d’inflexió laboral o que senti que ha d’agafar un rumb diferent, és el moment de regalar-li aquest camí guiat per a pensar, dibuixar i dissenyar els seus mapes. També pots regalar l’experiència a algú que senzillament vulgui fer una revisió del seu moment laboral per tal d’identificar com quan d’aprop es troba del seu somni.

La metodologia ZöN treballa amb les eines del visual thinking i et proposa que despertis el pensador visual que dus a dins per tal de reflexionar amb imatges, posar ordre, identificar i prendre decisions dibuixadament. Aposta per pensar d’una manera diferent, mitjançant l’activació de l’hemisferi dret, més creatiu i intuïtiu.

I més enllà de la lectura pausada del llibre i el dibuix dels dos mapes també pots regalar una conversa dibuixada! Si feu els mapes més d’una persona simultàniament, en parella per exemple, ho podeu compartir i aprofundir-hi plegats, a la vegada que acompanyar-vos en el procés.

Que us sembla? No està malament, oi? Regales un llibre, una experiència de mapeig profunda amb pensament visual i fins i tot una bona conversa!

El podeu trobar a Kubik Barcelona (Lluís Antúnez 6), on tindré preparts uns paquets especials de Sant Jordi:

  • Pack individual (20€): llibre ZöN + 1 joc de plantilles originals + 1 mini punt de llibre de Sant Jordi.
  • Pack parelles (22€): llibre ZöN + 2 jocs de plantilles originals + 2 mini punts de llibre de Sant Jordi.

Si m’escriviu a neus@neusbenages.com us el deixaré preparat a recepció, o amb sort si coincidim, us el dono en mà! També el podeu trobar a les llibreries grans, demanar-lo en aquelles que no el tinguin, o comprar-lo per internet a Amazon o des de la web de l’editorial Comanegra.
Feliç primavera i Sant Jordi 2018

FacebookTwitterLinkedInEmail